Open/Close

Felmérés az allergiáról és annak kezeléséről


Mit nyerhetsz?
Mit kell tenned, hogy nyerhess?

Mit nyerhetsz?

Nem tudod, hogy allergiás vagy-e? Esetleg vannak tüneteid, de nem jöttél még rá, hogy mire vagy allergiás? Most itt az ideje, hogy kiderítsd és megszabadulj a panaszoktól!

Válaszolj a kérdőívre és nyerj 20.000,- Ft értékű komplett allergia vizsgálatot!
A komplett allergia vizsgálat kórtörténet és rizikóelemzésből,betegvizsgálat és ezek alapján célzott bőrpróbák vagy vérvizsgálatból áll.
Összesen 6 fő részére - 3 főnek Budapesten, 3 főnek pedig Pécsett - vehető igénybe a vizsgálat.

Azoknak érdemes igénybe venni a lehetőséget, akik úgy gondolják, hogy allergiás tüneteik vannak (szemviszketés, könnyezés, orrfolyás, tüsszögés, orrdugulás, mellkasi szorítások, köhögés (nem fertőzéses megbetegedésben), illetve csalánkiütések, tartós bőrviszketés, esetleg azonos étel fogyasztását 1-2 órával követő hasi görcsök,hasmenés vagy akut bőrtünetek, főleg csalán, arc vagy szájduzzanat), vagy a közvetlen vérrokonaik között van igazolt allergiás.Mit kell tenned, hogy nyerhess?

1. Regisztrálj ingyen, vagy jelentkezz be!
2. Tölts ki pár alapadatot magadról.
3. Válassz a nyeremények közül, majd töltsd ki a választott nyereményhez/nyereményekhez tartozó kérdőívet. 
4. Duplázd vagy triplázd meg a nyerési esélyeidet! (Bővebben a következő pontban)
5. Nyerj!!!
 
Hogyan növelheted a nyerési esélyeidet?
 
Bárki nyerhet, aki válaszolt a kérdőívre. A kérdőív lezárása után sorsolás alapján dől el a nyertes, vagy nyertesek személye. 
Nyerési esélyeidet kétféle módon is növelheted:
 
1. Nyereménysziget kérdőív kitöltése
Válaszolj a Profilom oldalon található Nyereménysziget kérdőív kérdéseire, hogy minél több nyeremény közül válogathass kedvedre! A Nyereménysziget kérdőív kitöltése után jóval több nyeremény és kérdőív jelenik meg neked az „Aktuális nyeremények” oldalon. 
Érd el az összes fantasztikus nyereményt és válogass köztük, vagy pályázz mindegyikre!
 
2. A kitöltött kérdőív megosztásával
Oszd meg a választott kérdőíveket ismerőseiddel és duplázd vagy triplázd meg nyerési esélyeidet! Ahány ismerősöd regisztrál és válaszol a kérdőívre az ajánlásod útján, annyiszor növekszik nyerési esélyed, azaz annyiszor kerülsz bele plusz a kalapba. 
A kérdőívet megoszthatod az "Aktuális nyeremények" oldalon, a választott kérdőív alatt, valamint a kérdőív kitöltésének utolsó oldalán található „Megosztom a kérdőívet!” gomb segítségével közösségi oldalakon és e-mailben is.
Ismerőseid aktivitását és nyerési esélyeidet nyomon követheted az „Aktuális nyeremények” oldalon az adott kérdőív alatt található „Nyerési esélyeid:” mezőben.
Garantált esélynövelés! Te se hagyd ki!